مزه دار کردن جوجه کباب با استخوان
1. جوجهها رو با آبِ پیاز، زعفرون، آبِ لیمو (ترجیحاً تازه)، نمک و فلفلِ سیاه و قرمز ماساژ بده تا طعم بگیرن.
(مقدار این مواد میتونه دلخواه باشه؛ فقط آب لیمو رو کم بریز که تُرش نشه و جوجه رو سِفت نکنه)
(آبِ پیاز سُرعت طعم دهندگیش و قدرت نفوذِش به بافتِ مُرغ بیشتر از تکه هایِ پیازه، اگه نخواستی میتونی خودِ پیاز رو خُرد کنی.)
2. بعد از ده دقیقه کَمی روغن اضافه و دوباره مخلوط کن، رویِ ظرف رو با سلفون بپوشون و بذار ۲ تا ۴ ساعت داخلِ یخچال بمونه.
3. برایِ سیخ کردنِ جوجهها حواست به ترتیبشون باشه؛ اوّل ساق، بعد سینه، بالایِ رون و در آخر بال و کِتْف. (گوجه و فلفل یادت نره)
4. سیخها رو رویِ توریِ منقل یا ترجیحاً با فاصله از آتیش قرار بده؛ تا روش سریع نسوزه و حسابی مغزپُخت بشه.
5. جوجهها رو بیار داخِلِ ظرف و روشون مقداری سُسِ کَره و زعفرون بریز.
6. گوجه، فلفل، نارنج و سبزی رو بچین کنارِ مرغ و بُرو سُراغش.