چیزکیک انار شب یلدا
چیز کیک یکی از انواع پرطرفدار کیکها میباشد که امروزه در طعمهای مختلف تهیه میشود و طرفداران بسیاری دارد. عموما چیز کیکها در دو نوع یخچالی و با فر تهیه میشود اما تهیه چیز کیک یخچالی بسیار آسان و سادهتر میباشد. در مطلب آموزش تهیه چیز کیک انار بر پایه بیسکوییت درون یخچال را مطالعه مینمائید.
مواد لازم:
دانه انار۱ انار کامل
پنیر خامهای۴۰۰ گرم
خامه۲۰۰ گرم
ژلاتین۱ قاشق مرباخوری
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
ژله انار۱ بسته
بیسکویت نرم پودر شده۲۲۰ گرم
کره آبشده۱۵۰ گرم
پودر قند۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
بیسکوییت را کاملا پودر کرده (بهتر است از بیسکوییت پتیبور استفاده کنید) کره آبکرده را بگذارید کمی خنک شود و بعد آن را با بیسکوییت خوب مخلوط کنید و کف یک قالب کمردار (کمربندی) خوب پهن و پرس کنید، بگذارد داخل یخچال ١۵ دقیقه تا خوب سفت شود. پنیر خامهای را با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شود. پودر قند و خامه را نیز کاملا هم بزنید تا یکدست شود و فرم بگیرد، وقتی سفت شد به پنیر خامهای اضافه کنید. میتوانید بین مواد پنیر و خامه کمی وانیل نیز اضافه کنید و با خامه بزنید.
بیشتر بخوانید :طرز تهیه کاپ کیک موز
پودر ژلاتین را با ١ پیمانه آب داغ حل کنید و به روش بنماری روی بخار آب (ظرف را روی کتری حاوی آب جوش بگذارید) هم بزنید تا کاملا شفاف شود و بگذارید خنک شود. سپس به مایه کرمی اضافه کرده با همزن خوب بزنید تا کاملا مخلوط شوند بعد کرم را روی بیسکویت بریزید و خوب روی آن را صاف کرده، بگذارید مجددا داخل یخچال تا خودش را بگیرد.در این فاصله ژله را به روش درج شده در پشت جلد آن درست کنید و بگذارید کمی خنک شود.
دانههای انار را روی کرم خوب پخش کنید، سپس ژله خنک شده را به آرامی با قاشق روی دانههای انار بریزید تا به خامه فشار وارد نشود و خامهها بالا نیایند. چیز کیک را داخل یخچال به مدت ۵ ساعت بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.
چیز کیک انار
چیز کیک انار
نکات :
♦ میتوانید ژله انار را همراه با آب انار تهیه نمایید بدین صورت که بجای اضافه کردن آب سرد به ژله از آب انار استفاده نمایید، در این صورت ژله خوش طعمتری خواهید داشت.
♦ آسانترین راه برای تهیه چیز کیک استفاده از بیسکوییت است اما اگر میخواهید چیز کیک بهتری داشته باشید میبایست از نان رولت به عنوان پایه استفاده کنید.