طرز تهیه ی شربت زولبیا بامیه فوری
من همیشه برای شیرینی های شهدی مثل باقلوا،زولبیابامیه ،کنافه، گوشفیل و… از این رسپی عالی استفاده میکنم
_ چون میزان آب و شکرش حساب شده هستش پس نیازی به جوشیدن زیاد نداره و خیلی سریع آماده میشه و اینکه شکرک نمیزنه و حتی تا یکسال هم در یخچال موندگاری داره البته باید نکات و دستورو درست اجرا کنید
_
_مواد لازم:
?در فیلم اندازه ها نصف شده?
شکر دو نیم پیمانه قنادی (۵۰۰ گرم)
اب نصف پ (۱۲۰ میلی لیتر)
زعفران دم کرده و غلیظ دو قاشق غ
گلوکز دو تا سه قاشق غذاخوری سر پر
جوهرلیمو نوک قاشق مرباخوری
گلاب نصف پ
خب اول بگم که گلوکز برای براق شدن و قوام داشتن شربت لازمه میتونید حذفش کنید وبجاش عسل بریزید ولی دیگه شربت اون قوام و براقی رو نخواهد داشت ، گلوکز رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید قیمتی هم نداره
همه ی مواد رو در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت خیلی کم بزارید ومدام و اروم با قاشق همش بزنید تا شکر کاملا حل بشه ، دقت کنید ک قبل از اینکه مواد بجوشه باید شکر کاملا حل شده باشه حتی یه دونه بلور شکر هم داخلش نمونده باشه ،پس لازمه ک حرارت خیلی کم باشه و خیلی اروم هم زده بشه تا شکر به دیواره های ظرف نچسبه ،همه ی این نکات برای اینه که شربت بعدا شکرک نزنه
وقتی شکر کامل حل شد یک قلمو رو در آب بزنید و به دیواره های ظرف بکشید تا اگر شکری چسبیده ،از دیواره پاک بشه سپس گلوکز رو اضافه و مخلوط کنید ،حالا حرارت رو بیشتر میکنیم تا شربت بجوشه وقتی ک شربت شروع به جوشیدن کرد دیگه بهش قاشق نزنید و همش نزنید و اجازه بدید ک شربت به مدت دو دقیقه بجوشه ،بعد از دو دقیقه حرارت زیرش رو خاموش کنید وحتما دربش رو بزارید تازمانی که بخواهید استفاده کنید
_? دقت کنید بعد از جوشیدن شربت اصلا قاشق رو به دیواره ها نکشید چون باعث شکرک زدن شربت میشه
?شربت باید برای بامیه و گوشفیل ولرم و برای زولبیا داغ باشه ? ،در عکس اول کلیپ ،غلظت شربت خنک رو میتونید ببینید
?گلوکز علاوه براینکه باعث قوام و غلظت شربت میشه باعث میشه که زولبیا بامیه نرم نشه و براق بمونه ،در قنادیها از مقدار زیادی گلوکز برای شربت استفاده میشه
کار از بانوی هنرمند
@shur_o_shirin