آموزش تهیه آسان کیک سیب دارچین بسیار خوشمزه
مواد لازم 😕
سیب ۴ عدد
کره ۵۰ گرم
عسل به مقدار لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد دو پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
روغن ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نصف ق چ
دارچین ۱ ق چ
.
نکات 😕
-منظور از پیمانه، پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست، اگر ندارین وزن های معادلش رو از گوگل سرچکنید عزیزان?.
-یه نکته خیلی مهم اینکه؛ سیب هارو ضخیم تر از من برش بدین، چون موقع سرخ شدن از حجمش کم میشه و ممکنه موقع جابجایی به قابلمه برای پخت کیک ازهم بپاشه.
-دارچین دوست نداشتین حذف کنید.
-حتما حتما حتما شعله پخش کنید بزارین و با شعله ی خیلی کم پخت کنید، ممکنه زمان پختتون متفاوت باشه پس با ی سیخ چوبی چک کنید، هروقت کیک به سیخ چوبی نچسبید کیکتون آمادست.
-داخل فر هم میتونید بزارین به مدت ۴۵ دقیقه و دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، داخل فر هم گذاشتین کاغذ روغنی یادتون نره چون سیب به قالب میچسبه.