طرز تهیه آسان نان محلی بسیار خوشمزه
مواد لازم 😕
یک قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه،
یک قاشق شکر،
یک لیوان اب گرم،
تقریبا نصف لیوان شیر،
دو عدد تخم مرغ،
سه لیوان ارد،
سیاه دانه، کنجد، رازیانه، تخم گشنیز، نمک، زردچوبه و زعفران
.
دستور تهیه 😕
ابتدا پودر خمیر مایه رو با یک لیوان اب گرم که وقتی انگشتتون رو داخلش قرار میدید بتونید گرماش رو حس کنید و یک قاشق شکر مخلوط میکنید و روش سلفون میکشید و میذارید 5 دقیقه بمونه تا عمل بیاد حباب زدن و پف کردن نشانه سالم بودن خمیرمایه و عمل اومدنشه.
نکته 😕
این فرمول برای تمام چیزهایی که قراره با خمیر درست بشه کاربرد داره.
بعد از 5 دقیقه خمیر مایه عمل اومده رو به ظرف بزرگتر انتقال میدیم و سه لیوان ارد الک شده بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد روی خمیر رو میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم استراحت میدیم بعد از یک ساعت خمیر پف کرده و حجیم شده دو عدد تخم مرغ تقریبا نصف لیوان شیر گرم بهش اضافه میکنیم کم یا زیاد کردن مقدار شیر بستگی به غلظت مایع داره بعد سیاه دانه رازیانه تخم گشنیز و کنجد نمک زردچوبه و زعفران را بهش اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم مایع تقریبا شلی میخوایم ولی نه خیلی شل قالب رو چرب میکنیم مایع رو داخلش میریزیم 40 دقیقه میذارم فر با دمای 160 برای طلایی شدن روش هم 5 دقیقه گریل میکنیم از قالب در میاریم و برش میدیم و نوش جان میکنیم درست کنید عاشقش میشید سالم و آسون?