آموزش تهیه و پخت شله ماست حرفه ای ویژه دسر ماه مبارک رمضان
آموزش تهیه و پخت شله ماست حرفه ای و لذیذ ویژه دسر ماه رمضان
مواد لازم 😕
(برای سه نفر)
برنج ترجیحا محلی و یا نیم دانه یک پیمانه
عدس (ترجیحا ریز محلی) نصف پیمانه
پیاز یک عدد درشت
روغن (ترجیحا روغن محلی یا همون روغن خش)
ماست ترش یک پیمانه
نمک، زردچوبه و کاری به میزان کم
.
دستور تهیه 😕
اول قابلمه امونو میذاریم داغ بشه و روغن یا کره محلی رو با پیاز خورد شده توش میریزیم تا یه پیاز داغ خوش عطر و طعم داشته باشیم. به پیازمون زردچوبه وکاری می زنیم و از قابلمه خارجش می کنیم. توی همون قابلمه عدس خیس خورده و برنج رو با حدود دو لیوان آب میذاریم تا خوب جوش بخورن و نرم بشن. وقتی عدس کاملا پخته شد و برنج هم شکفته شد، پیاز داغ رو مجدد به قابلمه برمیگردونیم و ماست رو هم اضافه می کنیم. به محض اینکه ماست گرم شد هم شعله رو خاموش می کنیم تا ماست یه وقتی نبره.
شله ماستی خوشمزه ما آماده ست، نوش جان
.