اموزش تهیه شربت و شهد زولبیا بامیه
آموزش تهیه شربت و شهد بار برای زولبیا بامیه
مواد لازم 😕
شکر : ۲ پیمانه
آب : ۱ پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
جوهر لیمو : یک چهارم ق چ
گلوکز یا بادکا : ۱ ق س
آبلیمو یا آب : ۲ ق س
.
دستور تهیه کاملا داخل فیلم مشخصه و میمونه نکاتش 😕
? شربت زولبیا رقیق تره و شربت بامیه غلیظ تر.
? بعد از خنک شدن باید غلظتش مثل عسل بشه.
? میتونید هل هم همراه گلاب اضافه کنید که کاملا سلیقه ای هست.
? شربت بار برای استفاده در بامیه باید کاملا سرد باشه.
? شربت بار برای استفاده در زولبیا باید ولرم باشه.
? میزان جوشیدن ممکنه کمتر یا بیشتر بشه برای هرکس به گاز و قابلمه بستگی داره. (و بستگی داره برای بامیه باشه یا زولبیا)
? گلوکز قابل حذفه و در صورتی که خواستین چند روز نگه دارید اضافه کنید.
پس گلوکز باعث نرم ، تازه و براق موندن میشه.
? خیلی زیاد نجوشونید که باعث شکرک زدن میشه.
.
?? روش دوم برای اینکه بفهمید قوام اومده :
مقداری از شربت رو داخل بشقاب ریخته و چند دقیقه داخل یخچال بذارید بعد بذارید بین انگشتاتون و باز کنید.
باید بین انگشتاتون کش بیاد.
.