آموزش تهیه ژامبون خونگی
2 عدد سینه مرغ کامل بی استخون
2 عدد زرده تخم مرغ
6 حبه سیر
1 ق غ خ نمک، فلفل،آویشن،زنجبیل،هل آسیاب شده از هرکدام
2 ق غ خ آرد ذرت
1 عدد هویج درشت
5 عدد قارچ متوسط
ببینیدکی درست کرده؟
Sadegh Sari این دستور را درست کرد
سوال بپرسید
به کوک پلان اضافه کن
مریم می خواهد درست کند
مریم
مراحل
برای پختن ژامبون خشمزه خونگی،قبل از هرکاری قابلمه رو پر از آب کنید و بزارید رو گاز تا بجوشه و هویج رو آبپز کنید و قارچ رو نگینی خورد کنید و تفت بدید تا آبش کشیده بشه
سینه مرغ و سیر رو دوبار چرخ کنید،بعد ادویه ها و مرغ و آرد ذرت و هویج پخته نگینی خورد شده و قارچ و زرده تخم مرغ هارو ب مواد چرخ شده اضافه کنید و ورز بدید تا کاملا مخلوط بشه
من برای پیچیدن ژامبون،از مشما فریزر و سلیفون استفاده کردم ب این شکل که اول مشما رو پهن کردم نصف مواد رو ریختم وسط و با دست ب شکل استوانه درست کردم و مشمارو دورش پیچیدم و برای محکم کردنش دو سه دور سلیفون پیچیدم و هر طرفش رو محکم با نخ پیچیدم و گره زدم
مراحل دستور ژامبون خانگی عکس 3
وقتی اب جوش اومد ژامبونارو بزارید توی آبجوش و روش به بشقاب بزارید تا بالا نیاد و کاملا پخته بشه،من ۱ساعتو ۴۰دقیقه زمان دادم تا بپذه و بعد بیرون آوردم و سیلفون هارو جدا کردم وقتی خنک شد یروزه کامل باید بزارید تو یخچال،بعد نوشه جان کنید????