آموزش پخت جوجه کباب در هواپز
مواد لازم:
مرغ خرد شده250 گرم
نمک مقداری
پیاز 1 عدد درشت
زعفران آب کردهمقداری
آبلیمو مقداری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه مقداری
فلفل سیاهمقداری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز را خلالی خرد می کنیم.تکه هایمرغ ، پیاز، نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه ، سس مایونز، روغن مایع ، زعفران آب کرده و آبلیمو را در ظرفی ریخته و رویش سلیفون می کشیم(یا در ظرف را می بندیم) و در یخچال به مدت حداقل 4 ساعت میذاریم بمونه.( اگه از شب قبل بمونه که خیلی بهتره).
سیخ های چوبی رو در آب سرد برای حداقل نیم ساعت خیس می کنیم . وقتی از یخچال بیرون آوردیم ؛ تکه هایمرغ رو به سیخ می کشیم و سیخ هارو با کمی فاصله روی پایه هواپز می گذاریم.
با حداکثر حرارت و به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا حاضر بشه. می تونیم بعد از 10 دقیقه با قلم مو روی مرغ هارو کره آب شده و زعفرون دم کرده بمالیم که خوش رنگ تر بشه. ( من یک بار این کارو کردم ولی میشه دو سه بار انجام داد.)
من گوجه های از وسط برش داده رو هم سیخ زدم و 10 دقیقه توی هواپز گذاشتم.
جاتون خالی ، خوشمزه بود..