آموزش ژله رولیرنگین کمانی
آهنگش رو هم گوش کنید خیلی قشنگه ???
خب دو مدل میتونیم با بستنی ژله درست کنیم…
مدل اول:
اینکه وقتی ژله داغه بستنی رو مستقیم از فریزر در بیاریم و داخل ژله بریزیم
در این حالت ژلمون دو رنگ میشه…که از این روش در ژله رولی استفاده میکنیم
مدل دوم:باید ژله در دمای محیط سرد شه و اما بستنی هم کامل ذوب شه که در اون حالت ژله ما حالت یکدست میشه و کرم مانند…
?????????
خب خب بریم سراغ #ژله_رولی
برای این ژله نیاز داریم به پودر ژله و بستنی وانیلی
پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میذاریم بعد از اینکه ذرات داخل اون کامل ذوب شد بر میداریم
و داخلش در حد نصف لیوان یا کمتر بستنی میریزیم و اجازه میدیم بستنی داخلش آب شه با چنگال یه کم هم میزنیم که یکدست شه
حالا در دمای محیط منتظر میمونیم که سرد شه و حالت غلیظ به خودش بگیره
کف یه سینی۲۰*۳۰ یا ظرف پیرکس رو اول خیس میکنیم و بعد با نایلون فریزر میپوشونیم
حالا از یه سمت آروم اروم ژله ها رو به صورت ردیفی میریزیم داخل سینی،، ژله ها مون چون غلیظ بودن تو ظرف حرکت کردن اما خیلی باهم قاطی نشدن..جاهایی ام که نبود من با قاشق خودم ژله ریختم یکم ظرف رو هم تکون دادم…..بعد این که کف ظرف پر شد داخل یخچال گذاشتم و بعد از چهل دقیقه بیرون آوردم ،به آرامی نایلون رو با ژله روی یه سطح صاف گذاشتم برش دادم و رول کردم…..فقط دقت کنید خیلی ضخیم نباشه که موقع رول کردن وا نره… پ.ن۱: ضخامت لایه ژلمون حدود یک سانت باشه خوبه. و زمان بستن ژله برای رول کردن بین نیم ساعت تا 40 دقیقه باشه
پ.ن۲:نیاز نیست بستنی رو از قبل بیرون فریزر بذارید که ذوب شه… پ.ن۳:با اضافه کردن بستنی سرد به ژله داغ ژلمون حالت دو رنگ میشه و بستنی و ژله قاطی نمیشن